YALOVA / ALTINOVA - Tokmak İlkokulu

Mrt

Kütüphaneler Haftası nedeniyle okulumuz anasınıfı ve 4.sınıf öğrencileriyle birlikte Altınova İlçe Halk Kütüphanesi'ne gezi düzenledik.Öğrencilerimiz kütüphaneye üye olarak; ödünç kitap aldılar ve kitaplarla iç içe güzel vakit geçirdiler.

Dilimizin Zenginlikleri

CUMHURİYETİMİZ 100 YAŞINDA

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERİ

Haz

Yalova il geneli yüzme yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden Enes Yasin Gürses

100m sırt 1. si

50m sırt 3.sü

100m serbest 3.sü

Sena Gürses

100m serbest 2.si

50m sırt 3.sü

50m serbest 4.sü olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Anneler günü münasebetiyle Tokmak İlk ve Orta Okulu öğrencileri tarafından ortak bir kutlama programı düzenlendi. Emeklerinden ötürü öğretmen ve öğrencilerimize, programımıza katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Anaokulu öğrencilerimiz Yaşlılar Haftası münasebetiyle köyümüzde yaşlı ziyaretinde bulundular.

Kas

10 KAsım Atatürk'ü Anma etkinliği kapsamında ilçede yapılan resim yarışmasında anasınıflar arasında okulumuz öğrencisi İkranur GÜNDOĞDU ilçe birincisi, ilkokullar arasında 4/A sınıfı öğrencimiz Yağız Ali TURAN ilçe birincisi ve 3/A sınıfı öğrencimiz Enes Yasin GÜRSES il üçüncüsü olarak derece almış, okulumuzu gururlandırmışlardır.

Kas

Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ile Yürüyen Köşk ziyaret edilmiş Ata'mız en sevdiği evinde bir kez daha yad edilmiştir.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve bu vatan uğrunda gözlerini kırpmadan canlarını feda etmiş tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunarak aramızdan ayrılışının 84'üncü yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk anılmıştır.

Kas

29 Ekim - 4 Kasm Kızılay haftası okulumuz programı anasınıfı öğrencilerimizin de katılımıyla yapılmıştır.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı köy meydanında köy halkımızın da katılımıyla coşku ve sevinçle kutlanmıştır.

Kas

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında gazilerimizi ve kahramanlarımızı anmak adına okulumuzda program düzenlenmiş,  Kıbrıs Gazilerin den olan köyümüzün ileri gelenlerinden Yahya GÜRSES programımıza katılarak bizleri onurlandırmıştır.Gazimiz çocuklara savaş günlerinden anılarını anlatarak ve çocuklardan gelen soruları cevaplayarak bizlerin o günleri bir kez daha derinden anmasına ve gururlanmasına vesile olmuştur.Kıbrıs gazimiz Yahya GÜRSES'e teşekkür ediyoruz.